petak, 11. travnja 2014.

Održane prve sjednice Nadzornog i Etičkog odbora

Čelni ljudi tijela upravljanja, odabrani
Predsjednica  sportske zajednice Grada Delnica, Slavica Grgurić Pajnić, održala je konstituirajuće sjednice Nadzornog i Etičkog odbora.

Za predsjednicu Nadzornog odbora izabrana je Nina Štimac Grbac, a članovi su Danijel Popović i Predrag Cindrić. Nadzorni odbor raspravljao je o svom Poslovniku o radu, koje je i jednoglasno prihvatio, pogledati ovdje. U sklopu sjednice Nadzornog odbora, predsjednica Zajednice informirala je prisutne o problematici sportskih udruga sa područja Grada Delnica koje nisu članovi Zajednice ili kojima su tijela upravljanja van mandata. Najavila je radni sastanaka sa ovlaštenim osobama za zastupanje tih udruga, sa ciljem da se razjasni njihov trenutni status. Dopis UDU, pogledajte ovdje.

Etički odbor u sastavu Darko Briški, Josip Grgurić i Josip Tomac, odabrao je Tomca za predsjednika odbora. Prihvaćen je i Poslovnik o radu, pogledati ovdje.

Sukladno Pravilniku o radu, Etički odbor je na svojoj 1. sjednici, razmatrao prijedlog Pravilnika o stegovnoj odgovornosti koji je nužan za funkcioniranje istog. Kako nadležnost za donošenje svih Pravilnika ima Izvršni odbor, isti proslijeđen na daljnje postupanje istom, pogledati ovdje.


Dostupan je i zapisnik sa 1. sjednice Izvršnog odbora koja se održala 4. travnja 2014. godine, pogledati ovdje

Nema komentara:

Objavi komentar